soraja appartaments
slovenscina italiano deutsch english
povezave
APP mali
APP velik
soba

Zora Okretič, Levstikova 6, SI-6310 IZOLA / Slovenija | ++386(0)56414569 |


Turistična zasebna hiša SORAJA leži v objemu sonca, morja in cvetja na skrajnem severnem delu Izole, 50 m od rta in plaže, ki ji domačini pravimo kar Svetilnik. Domače vzdušje in moderni apartmaji v lepo urejenem, mirnem naselju stanovanjskih hiš so idealna priložnost za nepozaben oddih.
Hiša Soraja je primerna za vse, ki si želite prijetnega počitka, saj ponuja mir in užitek tako za mlade, kot manj mlade. Atraktivna lokacija omogoča brezskrbno poležavanje na plaži, vrtu ali terasi. Za aktivnejše je Izola idealna za odkrivanje lepot Istre (do pule 1,5h) ali Slovenije (do Postojne 40min, do Ljubljane 1h, do Bovca 2,5h) z avtom. Urejene sprehajalne poti do naselij Simonov zaliv, Jagodje, Belveder ali do Kopra omogočajo romantične sprehode ob obali, katere priporočamo v večernih urah. V Izoli je poskrbljeno tudi za športnike, ki bodo lahko kolesarili, igrali tenis in izbirali med vrsto vodnih športov.
Do IZOLE se lahko sprehodite po starem mestnem jedru in uživate v ozkih mediteranskih ulicah, ki vas preko slikovitih trgov pripeljejo do centra. Do tam se pride tudi po poti ob morju, ki pelje mimo starega pristanišča, prodajalcev rib in slačšičarn. V centru naletite najprej na zelenjavno tržnico, v bližini pa so tudi banke, lekarna, zdravstveni dom, kavarne, trgovine, restavracije in drugo. Sproščen sprehod do centra in glavnih znamenitosti Izole vam bo vzel manj kot 10 minut, do drugega konca Izole in plaže Simonov zaliv pa ni več kot 20 minut.

Soraja APP na večjem zemljevidu.

Dobrodošli v Izoli : www.izola.si

 
    SLOhosting.com priporoča :